Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değanlayıştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında durum düzenır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da sade ve siyah renklerde tercih ettik. Madun aşhane dolaplarımızda:

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda rahatça uyumasını esenlar.

Bu renkler, döşek odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

İşte antrasitin en ahenk sağlamladığı renklerden biri olan gri ile yan yana tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de mükemmel akort yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, celi gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe namına elan yoğun gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert nesil dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Konut muhtevai aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya basamak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü veya elan bir küme ince mevki halinde uygulayın. Bu, elan hemayar bir kaplama sağlamlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarif bir istikrar, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir gaz yuvarı yaratır.

Elbette birbirine valör ve görünüş olarak temel tabana bu zıt antrasit gri boya dü rengi bir arada istimal etmek yürekin uygun bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz antrasit gri dekorasyon renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana iye olacaksınız. Beyaz antrasit duvar boyas ve turuncu size bir küme iddialı gelirse içinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde dar dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You birey learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Antrasit renk gerçek yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban devirebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en okkalı destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page